Hoevento Events

Wiltec Familiedag

Peter van Keulen, divisiemanager Wiltec: "Hoevento heeft ons geholpen bij de organisatie van onze familiedag afgelopen zomer. Zowel tijdens de dag zelf als bij de voorbereidingen...

Wiltec Familiedag


Peter van Keulen, divisiemanager Wiltec:

"Hoevento heeft ons geholpen bij de organisatie van onze familiedag afgelopen zomer. Zowel tijdens de dag zelf als bij de voorbereidingen hebben Maarten en zijn team ons echt ontzorgd. Ze kwamen met goede suggesties ter aanvulling en aanscherping van onze plannen en zorgden tijdens de dag dat alles gesmeerd verliep. Zelfs wanneer er iets niet helemaal volgens draaiboek dreigde te gaan, werd dat geruisloos ter plekke opgelost, zonder dat we er iets van merkten. Juist in dat soort details toont zich de ware professional!"

Over dit event:

  • Ontwikkelen plan voor buitenactiviteiten tijdens familiedag (1300 gasten)
  • Organiseren horecavoorzieningen
  • Regie buitenactiviteiten en horeca op de dag zelf

Tips:

  • Durf de regie voor zo'n groot evenement uit handen te geven! Met zoveel gasten moet het goed zijn; dan is het niet langer een kwestie van 'dat doen we er even bij, naast ons gewone werk'. Kies een goede partner zoals Hoevento, zodat jij je kunt concentreren op die dingen die je zelf kunt behappen. Een hele zorg minder!
  • Denk bij zo'n familiedag ook aan de allerjongsten. Veel spelvormen zijn namelijk al gauw te moeilijk voor ze. Bedenk gericht een paar activiteiten waar zij plezier aan beleven, dan hebben de ouders het ook al gauw naar hun zin.